×

Knivsliper med magnetstøtte

I en verden med så utrolig mange uskarpe kjøkkenkniver, er dette sliperen som virkelig bør befinne seg på enhver kjøkkenbenk. Enklere kan det ikke bli.
Bordklossen kommer med antisklibelegg på undersiden, og har 4-sider med forskjellige vinkler. Disse vinklene dekker de aller fleste moderne knivers egg.

Plasser så kniven inntil bordklossen, og kjenn at magnetene hjelper deg å holde den på plass. Legg så trommelen inntil og rull den langs kniveggen. Trommelen har en grov side for å rette opp kniveggen, og en fin side for polering. 
Før trommelen frem og tilbake 1-2min, og vipps så er kniven mye skarpere enn før. 

- Rustfritt stål
- Treimitasjon for enklere rengjøring
- Kulelager
- Diamant belegg
- Flott gaveeske

Les merShow less
Tilbud
kr 1,999.00 kr 2,199.00
Ønskeliste
Relaterte produkter
Beskrivelse

Har du prøvd å filetere fisk, eller skjære kjøtt og grønnsaker med sløv kniv? Det er absolutt ikke noe å satse på. Derfor har vi tatt inn denne fantastiske og utrolig lette knivsliperen. Prinsippet er enkelt, finn ett tilnærmet flatt underlag, og rull trommelen langs kniveggen. Vipps så er kniven klar til nye oppdrag. Ikke behov for strøm, slipebånd, eller en verkstedbenk. Dette er miljøvennlig på så utrolig mange måter. 

Videoen under viser en beskrivelse av et annet produkt, men prinsippet er det samme og man ser hvor lett dette er. Vårt produkt har 4sider med forskjellige vinkler. 15`- 18`- 20`- 22`grader. Dette gjør slipeprosessen mye enklere, for her behøver du ikke å bruke 5-7min på å sette opp ny egg om kniven ikke er slipt på 15`eller 20`grader fra før. 

Når du får produktet fra oss, vil du også se at vi har lagt på en beskyttelse utenpå magnetene for å hindre at knivbladet får små "hairlines" (riper).
Her er ett bilde som viser det litt bedre:

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 1,999.00 kr 2,199.00
I en verden med så utrolig mange uskarpe kjøkkenkniver, er dette sliperen som virkelig bør befinne seg på enhver kjøkkenbenk. Enklere kan det ikke bli.Bordklossen kommer med antisklibelegg på undersiden, og har...
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn