×

Swix Quantum 4 TCS Stav

Swix Quantum 4 TCS er en ekstra sterk kompositt stav, til en sterkt redusert pris. Staven passer for et bredt utvalg skiløpere, som legger maks kraft i stavtaket. Er du ivrig Birkenløper, eller kun etter å gå raskere i løypa, må denne staven vurderes. På denne staven bytter du lett trinse i felten. 

Les merShow less
Tilbud
kr 949.00 kr 1,599.00
Lengde
Merke:
Ønskeliste
Relaterte produkter
Beskrivelse

På Swix Quantun 4 TCS staven kan du med letthet bytte trinse i felten, her får du den tekniske løsningen som mange har gledet seg over.

 

Leveres med TCS håndtak med naturkork i grepsonen og den nye Profit 3D stroppen. TBS-systemet gjør det mulig å bytte trinse ute i felten i løpet av noen få sekunder. Staven er utstyrt med Carbon Leaf TBS trinse.
Stivhet: 32 mm
Vekt: 79 gr/m
Styrke: 75 kp

Les merShow less
Produktdetaljer

Spesifikke referanser

Produsentens varenummer
RCQ40-TC
7 andre produkter i samme kategori:
kr 699.00 kr 1,499.00
CC 450 er en lett karbonstav for den ambisiøse langrennsløperen. Staven har god pendel og sikrer riktig kraftoverføring i hvert tak. CC 450 har det geniale Trigger Shark systemet til Leki som gjør at du enkelt kan...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist
kr 949.00 kr 1,599.00
Swix Quantum 4 TCS er en ekstra sterk kompositt stav, til en sterkt redusert pris. Staven passer for et bredt utvalg skiløpere, som legger maks kraft i stavtaket. Er du ivrig Birkenløper, eller kun etter å gå raskere...
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn