×

Peaty's Lock in flaske 600 Ml

kr 599.00
Få igjen på lager
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Hvem andre kan Peatys samarbeide med på en vannflaske enn de tyske mesterne i magnetisme - Fidlock!

Med sitt magnetiske / mekaniske låsesystem er dette virkelig en revolusjon mot den eldgamle kombinasjonen av vannflasker / flasker.

Ved å fjerne behovet for et flaskebur, bruker vridningsmekanismen en supersterk neodymmagnetbunnplate, kombinert med en genial låsemekanisme gjemt i flasken for å lage en flaske som ser bedre ut og holder sykkelen sikrere enn noe annet på markedet.

Detaljer

  • Tåler oppvaskmaskin opptil 60
  • BPA-fritt syntetisk materiale
  • Holderskruer M5 x 16 mm
  • inkludert brakett

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 449.00
Med dette settet får du alt du behøver for å få sykkelen skikkelig ren, og klar for nye turer.  - 1L Load Foam i sprayflaske - Dette er en meget effektiv såpe som tar det meste av skitt. - 1L Load Foam konsentrat.
kr 499.00
Med dette settet får du alt du behøver for å få sykkelen skikkelig ren, og klar for nye turer.  - 1L Load Foam i sprayflaske - Dette er en meget effektiv såpe som tar det meste av skitt. - 400ml Generell vedlikeholds...
kr 1,499.00
Fenix BC35R er en allsidig sykkellykt med innebygget alarm. Reflektoren er utformet slik at lysstrålen ikke skal blende møtende trafikanter.
kr 749.00 kr 999.00
TT Micro Smart Air Pump er en hendig liten kompressor med stor batterikapasitet, kraftig trykk og suveren brukervennlighet. Perfekt til å sikre korrekt dekktrykk på på både sykkel, bil, baller, luftmadrasser og andre...
kr 299.00
Fenix BC05R er en kompakt og allsidig baklykt for sykkel og andre aktiviteter hvor man ønsker å våre synlig. Det innebyggede batteriet gir en batteritid opptil 72 timer.
kr 699.00
Denne pakken inneholder det mest nødvendig man trenger for en fin tur på sykkelen.FlaskeHolderVeske m/innhold  
Sist vist
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny