×

Syncros Accessory KIT

Denne pakken inneholder det mest nødvendig man trenger for en fin tur på sykkelen.
Flaske
Holder
Veske m/innhold

 

Les merShow less
kr 699.00
Få igjen på lager
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Denne pakken inneholder det mest nødvendig man trenger for en fin tur på sykkelen.
Settet inneholder følgende:
Medium sadelveske sørger for at det viktigste du måtte trenge er med på turen, kompakt design som enkelt festes med borrelås. Refleksstropp, lysholder for mørke kvelder. Lukking med glidelås på baksiden.
Toppmatet flaskeholder, kompositt konstruksjon som gir en utrolig lett flaskeholder. Optimalisert til å passe Syncros drikkeflasker på en sikker måte. Medfølgende Syncros drikkeflaske med et volum på 720ml.
Multi-tool med 11 essensielle verktøy i et kompakt design for å hjelpe deg å bøte på de fleste mekaniske problemer slik at du kommer deg tilbake sykkelen alt i en lett pakke.
Full liste over verktøy - Hex 2/2.5/3/4/5/6/8/Torx T25, Skrutrekker FLAT/PH2/KJEDE VERKTØY.
Kompakt minipumpe designet for høyt trykk på landveisdekk og i stand til å nå 120PSI / 8,3 bar. Utfellbart T-håndtak sørger for et godt grep under bruk, forseglingsspak som klemmer rundt ventilen sørger for at all luften kommer inn i slangen. Pumpehode som passer alle type ventiler uten å måtte snu pakninger.

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 199.00
Praktisk mobilholder i silikon til montering av mobilen på sykkelstyret eller andre håndtak.    
kr 299.00
Fenix BC05R er en kompakt og allsidig baklykt for sykkel og andre aktiviteter hvor man ønsker å våre synlig. Det innebyggede batteriet gir en batteritid opptil 72 timer.
kr 499.00
Med dette settet får du alt du behøver for å få sykkelen skikkelig ren, og klar for nye turer.  - 1L Load Foam i sprayflaske - Dette er en meget effektiv såpe som tar det meste av skitt. - 500ml Skummende gir og...
kr 899.00
M12 Thru Axle, eller 12mm aksling for sykkelvogn feste. Passer de aller fleste sykler uten hurtig feste.  Skru ut den originale bolten, i de fleste tilfeller så står det skrevet M12 x lengde og gjengestigning. Våre...
kr 749.00 kr 999.00
TT Micro Smart Air Pump er en hendig liten kompressor med stor batterikapasitet, kraftig trykk og suveren brukervennlighet. Perfekt til å sikre korrekt dekktrykk på på både sykkel, bil, baller, luftmadrasser og andre...
Sist vist
kr 699.00
Denne pakken inneholder det mest nødvendig man trenger for en fin tur på sykkelen.FlaskeHolderVeske m/innhold  
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny