×

Syncros Accessory KIT

Denne pakken inneholder det mest nødvendig man trenger for en fin tur på sykkelen.
Flaske
Holder
Veske m/innhold

 

Les merShow less
kr 699.00
Få igjen på lager
Ønskeliste
Beskrivelse

Denne pakken inneholder det mest nødvendig man trenger for en fin tur på sykkelen.
Settet inneholder følgende:
Medium sadelveske sørger for at det viktigste du måtte trenge er med på turen, kompakt design som enkelt festes med borrelås. Refleksstropp, lysholder for mørke kvelder. Lukking med glidelås på baksiden.
Toppmatet flaskeholder, kompositt konstruksjon som gir en utrolig lett flaskeholder. Optimalisert til å passe Syncros drikkeflasker på en sikker måte. Medfølgende Syncros drikkeflaske med et volum på 720ml.
Multi-tool med 11 essensielle verktøy i et kompakt design for å hjelpe deg å bøte på de fleste mekaniske problemer slik at du kommer deg tilbake sykkelen alt i en lett pakke.
Full liste over verktøy - Hex 2/2.5/3/4/5/6/8/Torx T25, Skrutrekker FLAT/PH2/KJEDE VERKTØY.
Kompakt minipumpe designet for høyt trykk på landveisdekk og i stand til å nå 120PSI / 8,3 bar. Utfellbart T-håndtak sørger for et godt grep under bruk, forseglingsspak som klemmer rundt ventilen sørger for at all luften kommer inn i slangen. Pumpehode som passer alle type ventiler uten å måtte snu pakninger.

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,399.00
Fatbike-piggdekk for deg som trenger godt grep og lav rullemotstand. Dillinger er tilbake med nytt mønster og høyere sideknaster. 258 stålpigger pigger, 60 tpi. 45NRTH har oppdatert Dillinger-dekket med nytt mønster...
Sist vist
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn