×

Fenix BC05R Sykkellykt

Fenix BC05R er en kompakt og allsidig baklykt for sykkel og andre aktiviteter hvor man ønsker å våre synlig. Det innebyggede batteriet gir en batteritid opptil 72 timer.

Les merShow less
kr 299.00
Relaterte produkter
Beskrivelse

Lykten er synlig fra hele 200 meter. Man kan velge mellom 3 moduser, fast lys, blink og rask blink. Batteriindikator innebygget i bryteren gir deg advarsel ved lavt strømnivå. Batteriet lades opp ved hjelp av USB C kabel. Normal ladetid er 1,5 timer. Enkel av og på montering på sykkel. Et medfølgende klips gir flere bruksområder.

Vekt 19 g

Dimensjoner 51 × 22 × 21 mm

Produsent

Fenix

Vanntett

IP66

Støtsikker (m)

1

Synlighet lysstråle (m)

200+

Materiale

Plast

Batteritype

Li-polymer innebygget

Batterikapasitet medfølgende batteri (mAh)

240

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 199.00
Praktisk mobilholder i silikon til montering av mobilen på sykkelstyret eller andre håndtak.    
kr 499.00
Med dette settet får du alt du behøver for å få sykkelen skikkelig ren, og klar for nye turer.  - 1L Load Foam i sprayflaske - Dette er en meget effektiv såpe som tar det meste av skitt. - 500ml Skummende gir og...
kr 699.00
Denne pakken inneholder det mest nødvendig man trenger for en fin tur på sykkelen.FlaskeHolderVeske m/innhold  
kr 449.00
Med dette settet får du alt du behøver for å få sykkelen skikkelig ren, og klar for nye turer.  - 1L Load Foam i sprayflaske - Dette er en meget effektiv såpe som tar det meste av skitt. - 1L Load Foam konsentrat.
kr 499.00
Med dette settet får du alt du behøver for å få sykkelen skikkelig ren, og klar for nye turer.  - 1L Load Foam i sprayflaske - Dette er en meget effektiv såpe som tar det meste av skitt. - 400ml Generell vedlikeholds...
kr 749.00 kr 999.00
TT Micro Smart Air Pump er en hendig liten kompressor med stor batterikapasitet, kraftig trykk og suveren brukervennlighet. Perfekt til å sikre korrekt dekktrykk på på både sykkel, bil, baller, luftmadrasser og andre...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 1,499.00
Fenix BC35R er en allsidig sykkellykt med innebygget alarm. Reflektoren er utformet slik at lysstrålen ikke skal blende møtende trafikanter.
Sist vist
kr 299.00
Fenix BC05R er en kompakt og allsidig baklykt for sykkel og andre aktiviteter hvor man ønsker å våre synlig. Det innebyggede batteriet gir en batteritid opptil 72 timer.
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny