×

Mizuno Wave Inspire 17 M

MIZUNO 

Løpesko til herre Les merShow less
kr 1,800.00
Str
  • 43
  • 44
  • 44.5
  • 45
  • 46
Få igjen på lager
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Løpesko som kombinerer høy grad av demping og stabilitet for komfortable løpeturer på asfalt- og grus. Favoritt blant løpere som overpronerer!
Den nyutviklede utgaven av Wave Inspire har det innovative mellomsålematerialet, MIZUNO ENERZY, som er hele 17% mykere enn tidligere foretrukne materialer, og gir 15% bedre respons. Stabiliserende støtte på innsiden gjør at Wave Inspire passer utmerket til deg som overpronerer. Den velfungerende Wave-platen sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen, og belastningen fordeler seg bort fra foten for en myk og behagelig løpsfølelse.

Wave-platen skaper også meget god stabilitet i hælpartiet ved å forhindre komprimering av mellomsålen i områder med stor belastning, og gir en demping som tåler mil etter mil på hardt underlag. 

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Hoka Hopara Dame/Black
-30%
Tilbud
kr 1,189.30 kr 1,699.00
Lett og solid sandal som funker utmerket på mindre krevende turer i skog og fjell. stabil, men en grov såle!  
kr 2,200.00
MIZUNO White/Blue Depth Nøytral løpesko. Til fast underlag som asfalt, grus og stier 
kr 1,800.00
MIZUNO LysblågråBestselger for deg som vil oppnå en flytende løpsfølelse. Myk og responsiv demping i kombinasjon med god passform for løp på asfalt, mølle og grus.
kr 1,800.00
MIZUNO Mizuno Wave Inspire 17 kombinerer høy grad av demping og stabilitet for komfortable løpeturer på asfalt- og grus. 
Sist vist
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny