×

Mizuno Wave Skyrise 2 M

MIZUNO 

Løpesko til herre 

Bestselgeren for en flytende løpsfølelse

Les merShow less
kr 1,800.00
Str
  • 43
  • 44.5
  • 45
Få igjen på lager
Merke:
You may also like
Beskrivelse

Bestselgeren for en flytende løpsfølelse, nå med det siste innen mellomsåleteknologi, MIZUNO ENERZY, for maskimal demping og respons.

Forrige utgave av Wave Skyrise ble raskt etter lansering en av Mizuno sine bestselgere, og 16.03.2020 testet Dagbladet årets beste løpesko, hvor Wave Skyrise fikk terningkast fem av testløperne.

Denne utgaven har ny- og forbedret overdel for enda bedre passform og komfort, og er tilført det siste innen mellomsålematerialer, MIZUNO ENERZY, som er hele 17% mykere og gir 15% bedre respons enn tidligere foretrukne mellomsålematerialer.

Den pustende overdelen beveger seg i takt med fotens bevegelser, og sitter perfekt runt foten. Den tradisjonelle Wave-platen sin unike form sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen, hvor belastningen fordeler seg bort fra foten og skaper en myk og komfortabel løpsfølelse.

X10-gummi i den mest utsatte delen av yttersålen. Dette er den mest slitesterke gummien Mizuno har utviklet, og gir ekstrem slitestyrke og forbedret grep. Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,800.00
MIZUNO Mizuno Wave Inspire 17 kombinerer høy grad av demping og stabilitet for komfortable løpeturer på asfalt- og grus. 
kr 2,499.00
Solid sko som er egnet som Uniformsko pga dens egenskaper Godt grep og derfor også egnet som tur/fjellskoGORETEX - Membran 
kr 1,799.00
Nyhet fra HOKA. Kawana er en trygg og solid allrounder for løp og andre aktiviteter der god demping og komfort er førsteprioritet  
kr 2,000.00
MIZUNO Blå  Flytende løpsfølelse med god responsiv demping 
kr 2,200.00
MIZUNO White/Blue Depth Nøytral løpesko. Til fast underlag som asfalt, grus og stier 
Sist vist
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny