×

Mizuno Wavesky Neo 2 W

MIZUNO 

White/Blue Depth 

Nøytral løpesko. Til fast underlag som asfalt, grus og stier 

Les merShow less
kr 2,200.00
Str
  • 38.5
  • 39
  • 40
Få igjen på lager
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Med Mizuno sitt mykeste og mest responsive mellomsålemateriale gir denne modellen førsteklasses demping og komfort på lange løpeturer på asfalt og grus.

Dette er den andre generasjonen av spesialmodellen Sky Neo, nå med forbedret overdel og demping.

Innovasjon og tradisjon
Wave-platens unike form sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen. Belastningen fordeler seg bort fra foten for en mer myk og behagelig løpsfølelse. Wave-teknologien skaper også meget god stabilitet i hælpartiet ved å forhindre komprimering av mellomsålen. Det er også her, i mellomsålen, hvor de innovative teknologiene finnes. Mizuno Energy Core brukes i våre toppmodeller, og gir en supermyk og spenstig løpsfølelse. Sammen med Mizuno Energy overgår dette alle forventninger til komfort og spenst sammenliknet med tidligere mellomsålematerialer. Dette gir maksimalt med demping, komfort og spenst. U4icX mellomsålemateriale i de deler som er utsatt for størst belastning i løpssteget.

Premium passform og komfort
Wave Sky Neo har en strikket overdel som sitter tett og komfortabelt mot foten, og har en sokkeliknende passform som gir en fantastisk kombinasjon av stretch og støtte. Overdelen puster svært godt slik at du ikke skal føle deg våt og klam på beina. Overdelen beveger seg i takt med fotens bevegelser, og gir en perfekt passform og komfort.

Ekstrem slitestyrke
X10 er den mest holdbare karbongummien fra Mizuno, og sørger for ekstrem slitestyrke i den mest utsatte delen av sålen. SmoothRide-teknologi for mest mulig smidig overgang fra hæl til tå ved bruk av flex-groper i yttersålen.Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Hoka Hopara Herre/Black
-30%
Tilbud
kr 1,189.30 kr 1,699.00
Lett og solid sandal som funker utmerket på mindre krevende turer i skog og fjell. stabil, men en grov såle!  
kr 1,899.00
Ny versjon av vår soleklare bestselger! Trygge, skånsomme og fjærlette Clifton 8 skuffer ikke. Kommer her med bredere lest.  
kr 2,200.00
MIZUNO Troposphere/ blueNøytral løpesko. Til fast underlag som asfalt, grus og stier 
kr 1,800.00
MIZUNO rødBestselger for deg som vil oppnå en flytende løpsfølelse. Myk og responsiv demping i kombinasjon med god passform for løp på asfalt, mølle og grus.
Sist vist
kr 2,200.00
MIZUNO White/Blue Depth Nøytral løpesko. Til fast underlag som asfalt, grus og stier 
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny