×

Hoka Clifton Wide Herre/Black

Ny versjon av vår soleklare bestselger! Trygge, skånsomme og fjærlette Clifton 8 skuffer ikke. Kommer her med bredere lest.

 

Les merShow less
kr 1,899.00
Hoka Str
  • 47 1/3
  • 48
  • 49 1/3
Få igjen på lager
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse
HOKA ONE ONE sin klare bestselger de siste 5 årene. Utgave nr 8 har helt ny mellomsåle og en forbedret overdel. Et lettere EVA-skum som beholder den særegne HOKA ONE ONE støtdempingen, samtidig som den tåler mer belasntning. Komfort og beskyttelse du ikke finner andre steder!
Overdelen er en engineered mesh som kombinerer støtte, fothold og pusteegenskaper på en svært god måte. Hælkappen har en anatomisk akilles konstruksjon som er ekstra skånsom for hælsenen.
Tungen er ekstra polstret og festet i resten av overdelen for et mykt og trygt fothold.
Clifton 8 egner seg, i likhet med sine forgjengere, best på asfalt, grus og tredemølle. Fungerer også godt på tørre, fine stier – men ikke optimalt hvis underlaget er sleipt og vått.
Fantastisk treningssko for alle som ønsker god komfort, være seg om det er lange løpeturer på hardt underlag eller en gåtur i nabolaget! Også ypperlig som en fritidsko eller for harde underlag i hverdagen generelt.
Hælkappen er forsterket fra forrige utgave.

 

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Mizuno Wave Voltage Astral Aura/White
-40%
Tilbud
kr 780.00 kr 1,300.00
Rask og lett innendørsmodell for håndballspillere og volleyballspillere som tar lynraske vendinger, og som ønsker god stabilitet og demping.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist
kr 1,899.00
Ny versjon av vår soleklare bestselger! Trygge, skånsomme og fjærlette Clifton 8 skuffer ikke. Kommer her med bredere lest.  
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny