×

Mizuno Wave Mirage 3/Ignition red herre

Hallsko til herre med god demping og stabilitet, samtidig som den er lett og stabil. Konstruert for høy fart og sideveisbevegelser.

Les merShow less
Tilbud
kr 960.00 kr 1,600.00
Str
  • 50
Få igjen på lager
Merke:
Ønskeliste
Relaterte produkter
Beskrivelse

Topp håndballsko med en lett og stabil profil. Dynamotion Fit i overdel sørger for god passform og fleksibilitet. Meget god demping og stabilitet.

Wave Mirage er perfekt for spillere som er avhengig av akselerasjon og retningsendring i høyt tempo. Overdelen er kledd i AIRmesh som ventilerer godt, samt sømløs Dynamotion Fit som gir skoen både god passform og fleksibilitet.

Mellomsålen har et integrert Mizuno Intercool som transporterer fukt og varme effektivt vekk fra sålen. Pownce gir forbedret demping og komfort, og er 10% lettere enn Mizuno’s ap+. SR Touch sørger for at skoen gir god energirespons som gir en jevn og rask overgang i løpssteget.

Yttersålen har Dynamotion Groove som forbedrer fleksibilitet. D-Flex Groove teknologi sørger for at skoen følger fotens bevegelser på banen, og gir optimalt grep.

En meget lett og stabil sko som er konstruert for høy fart og sideveisbevegelser.

Les merShow less
Produktdetaljer

Spesifikke referanser

ean13
5059431079692
mpn
X1GA1950
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,990.00
Løpesko med silkemyk demping som gir maksimal komfort og stabilitet takket være skreddersydd tilpasning til temposonen. Superspenstig tempojustert løpesko med maksimal komfort. Med dynamisk demping gir Z50 deg en...
Hoka Bondi 8 dame/White
-40%
Tidsbegrenset tilbud
kr 1,319.40 kr 2,199.00
Hoka Bondi 8 til dame - 6 av 6 på demping- Kan brukes på tredemølle, asfalt og grus - Overdel 100% vegansk med mesh som puster godt  Farge: White/white
Sist vist
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn