×

Mizuno Wave Stealth Neo White/Safety Yellow

Hallsko til dame og herre som er utstyrt med det nyutviklede mellomsålematerialet Mizuno Enerzy Core som gir myk landing, samtidig som du får god spenst.

Les merShow less
Tilbud
kr 1,080.00 kr 1,800.00
Str
  • 37
  • 45
Få igjen på lager
Merke:
Ønskeliste
Relaterte produkter
Beskrivelse
Hallsko som er utviklet i samarbeid med en av verdens beste håndballspillere, Mikkel Hansen. Gir god stabilitet og demping. Mizuno Enerzy Core. Vekt: 295 g

Wave Stealth Neo fra Mizuno er utstyrt med det nyutviklede mellomsålemateriale, Mizuno Enerzy Core. Dette finner man kun i Mizuno sine egne toppmodeller. Denne mellomsålen gir deg en veldig myk landing, samtidig som du får god spenst som gjør at du kan hoppe enda høyere.

Den strikkede overdelen med DynamotionFit gir god passform og svært gode pusteegenskaper. Dura Shield beskytter tærne og gjør skoen enda mer slitesterk. Materialet på overdelen er en blanding mellom syntetisk skinn, tekstil og TPU.

I mellomsålen er også den berømte Wave-platen plassert. Denne sørger for enda mer demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen. Belastningen vil da fordele seg bort fra foten for en mykere og mer behagelig løpsfølelse. Den skaper også god stabilitet i hælen.

Mellomsålen har også AP+ Skoen har også U4icX-teknologi for ytterligere komfort, demping og respons. Den har også tykkere innleggssåle for ekstra komfort.

På grunn av full-lengdes ventilasjonssystem så vil de redusere varme og fuktighet inne i skoen.

Yttersålen med XG Rubber gir godt grep på underlaget i hurtige vendinger.
Les merShow less
Produktdetaljer
9 andre produkter i samme kategori:
Sist vist
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn