×

Fjellreven Kånken Mini UN Blue

7 L

Mini versjon av den klassiske kånken sekken

Passer til barn og voksen


Les merShow less
kr 999.00
Merke:
You may also like
Beskrivelse

Mini-versjonen av den klassiske Kånken-sekken passer for både voksne og barn som ønsker seg en liten ryggsekk. Den er perfekt for et klesskift til barnehagen eller niste til en utflukt, og som en smart hverdagssekk til bøker, vannflasker, frukt og mye annet. Skulderremmene er lange og kan justeres slik at de passer til både små og store rygger. De kan festes med en spenne slik at de ikke er i veien når de er strammet helt inn.

Kånken Mini er sydd i slitesterkt og lett Vinylon F som tåler skitt og fuktighet. Hovedrommet har en stor åpning med glidelås og det medfølgende sitteunderlaget i PE-skum oppbevares i den innvendige lommen bak, og hindrer også innholdet i hovedrommet i å stikke deg i ryggen. Sekken har også to flate sidelommer og en glidelåslomme i front.

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 3,200.00
XS/SSekk til Dame fra Osprey  Fullt justerbart Airscape ryggpanelAriel Plus 85 er en av våre damesekker med størst volum. Den har en sterkere LightWire-ramme som passer godt til lengre turer der du må ha med deg mer...
kr 1,199.00
Hvis du planlegger å gå en fottur, sykle i terrenget, klatre opp på en fjelltopp eller alt på én gang, så er Talon 11 sekken for deg.  
kr 1,599.00
Tempest 34 er en strømlinjeformet og allsidig ryggsekk med topp åpning som har alle funksjonene du trenger for turer sommer som vinter på ski, sykkel eller til bens.
kr 2,699.00
DOUCHEBAG60 LThe Little Bastard, bagasje med hjul Full åpning i front, for bedre oversikt i pakkingen 
kr 1,399.00
Ultralett 25L dagstursekk fra Hagløfs Ryggpanel designet for god ventilasjon under aktivitet Kompatibel med drikkesystem 
kr 1,399.00
 Talon 26 er en strømlinjeformet og allsidig ryggsekk med toppåpning som har alle funksjonene du trenger for turer sommer som vinter på ski, sykkel eller til bens.  
Sist vist
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny