×

Osprey Aura ag 65l Tursekk til Dame Challenger Blue

Aura AG 65 har vært blant Ospreys's mest solgte storsekker og har vunnet en rekke priser og tester. Passformen på Aura er spesielt tilpasset damer.

Les merShow less
kr 2,500.00
Få igjen på lager
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Den siste utgaven at Aura har fått noen "usynlige" forbedringer. Den største og mest etterlengtede forbedringen gjelder passformen. Hoftebeltet er nå romsligere og dermed vil sekken passe enda flere. Slitestyrken er også forbedret. Det er også lagt inn mer materiale i sidelommene slik at det vil være enkelt å få ting nedi disse uansett hvor mye du har pakket i hovedrommet. Materialet i ryggen er også blitt mer robust og er laget av et non-stretch-stoff. I tillegg er rygglengden blitt enklere å justere.

Vekt: 2080g
Mål: 85 x 38 x 40 cm 

Feste for 2 isøkser
Klargjort for drikkesystem
Brystreim med nødfløyte
Antigravity bæresystem
Avtagbart regntrekk følger med

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00
Farge: PechwTil trening, reise eller jobb/skole Vanntett og slitesterkt materiale 
kr 1,199.00
Hvis du planlegger å gå en fottur, sykle i terrenget, klatre opp på en fjelltopp eller alt på én gang, så er Talon 11 sekken for deg.  
kr 1,399.00
Ultralett 35L dagstursekk fra Hagløfs Ryggpanel designet for god ventilasjon under aktivitet Kompatibel med drikkesystem 
kr 1,399.00
Ultralett 35L dagstursekk fra Hagløfs Ryggpanel designet for god ventilasjon under aktivitet Kompatibel med drikkesystem 
Sist vist
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny