×

Bergans Vengetind Hip Pack 6Liter Green Mud

6 L Hoftebelte, med praktisk lomme til Drikkeflaske 

Les merShow less
kr 549.00
Få igjen på lager
Merke:
You may also like
Beskrivelse

Praktisk og komfortabel hoftebelte med ventilerende ryggparti. Med et bredt og justerbart hoftebelte som gir fast og stabilt feste rundt midjen. Volum: 6 liter.

Vengetind Hip Pack 6 kommer med en separat flaskeholder som gir enkel tilgang til vann. Den perfekte følgesvenn på kortere turer hvor du ikke har behov for ryggsekk.

Kommer med en egen lomme til drikkeflaske, en liten, innvendig lomme i front og en elastisk sidelomme. I tillegg er det en lomme med glidelås på hoftebeltet for større verdisaker.

Spesifikasjoner:
- Volum: 6 l
- Vekt: 270 g

Øvrige detaljer:
- Stort hovedrom
- Stor toppåpning
- Kompresjonsremmer i sidene
- Bærehåndtak
- Drikkeflaske følger ikke med
- YKK-glidelåser

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,399.00
Ultralett 35L dagstursekk fra Hagløfs Ryggpanel designet for god ventilasjon under aktivitet Kompatibel med drikkesystem 
kr 1,199.00
Hvis du planlegger å gå en fottur, sykle i terrenget, klatre opp på en fjelltopp eller alt på én gang, så er Talon 11 sekken for deg.  
kr 3,700.00
Bergans Trollhetta V5 W 75 L er to sekker i én og har skulderremmer og hoftebelte tilpasset kvinners anatomi. Festepunkter for staver, isøks og annet utstyr Klargjort for drikkesystem 
kr 499.00
Festepunkt for vandrestaver/sykkellykt. Justerbar brystrem. Bærehåndtak på toppen.  Kompresjonsremmer. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.
kr 1,399.00
Ultralett 35L dagstursekk fra Hagløfs Ryggpanel designet for god ventilasjon under aktivitet Kompatibel med drikkesystem 
Sist vist
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny