×

Bergans Vengetind Hip Pack 3Liter Green Mud

3 L Hoftebelte, med praktisk lomme til Drikkeflaske 

Les merShow less
kr 499.00
Få igjen på lager
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Praktisk og komfortabel hoftebelte med ventilerende ryggparti. Med et bredt og justerbart hoftebelte som gir fast og stabilt feste rundt midjen. Volum: 3 liter.

Vengetind Hip Pack 3 w/Bootle kommer med en separat flaskeholder som gir enkel tilgang til vann. Den perfekte følgesvenn på kortere turer hvor du ikke har behov for ryggsekk. Drikkeflaske følger med.

Kommer med en egen lomme til drikkeflaske, en liten, innvendig lomme i front og en elastisk sidelomme. I tillegg er det en lomme med glidelås på hoftebeltet for større verdisaker.

Spesifikasjoner:
- Volum: 3 l
- Vekt: 200 g

Øvrige detaljer:
- Stort hovedrom
- Stor toppåpning
- Kompresjonsremmer i sidene
- Bærehåndtak
- YKK-glidelåser
- Drikkeflaske følger med

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 3,200.00
XS/SSekk til Dame fra Osprey  Fullt justerbart Airscape ryggpanelAriel Plus 85 er en av våre damesekker med størst volum. Den har en sterkere LightWire-ramme som passer godt til lengre turer der du må ha med deg mer...
kr 2,300.00
Lett, teknisk og praktisk tursekk. Rondane 65 er designet for å passe mannlig anatomi, med fokus på perfekt passform, bevegelsesfrihet og enkel justering og tilpasning. Sekken har justertbar rygglengde (Bergans...
kr 1,399.00
Tempest 24 er en strømlinjeformet og allsidig ryggsekk med topp åpning som har alle funksjonene du trenger for turer sommer som vinter på ski, sykkel eller til bens.  
kr 1,200.00
Ultralett 25L dagstursekk fra Hagløfs Ryggpanel designet for god ventilasjon under aktivitet Kompatibel med drikkesystem 
kr 499.00
Festepunkt for vandrestaver/sykkellykt. Justerbar brystrem. Bærehåndtak på toppen.  Kompresjonsremmer. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.
kr 1,399.00
 Talon 26 er en strømlinjeformet og allsidig ryggsekk med toppåpning som har alle funksjonene du trenger for turer sommer som vinter på ski, sykkel eller til bens.  
kr 899.00
Farge: PechwTil trening, reise eller jobb/skole Vanntett og slitesterkt materiale 
Sist vist
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny