×

Hagløfs Spire Mimic Tarn Blue

Optimal mellomlagsjakke for fjellklatring, pga ergonomisk design som gir større bevegelsesfrihet.

DWR behandlet, for vannavstøtende egenskaper, dermed kan den også brukes for seg. 

Syntetisk isolert 

Les merShow less
kr 2,200.00
Str:
  • M
  • L
Få igjen på lager
Merke:
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Den nye SPIRE MIMIC klatre- og fjellklatrejakken , designet for elskere av fjellsport.

Den er laget av motstandsdyktig Pertex Quantum-stoff som optimaliserer isolasjonen av kroppsvarme, kombinert med Mimic Gold-stoffinnlegg som gir større holdbarhet og komfort til plagget.

Plaggenes overflater er DWR-behandlet for å sikre vannavstøtende egenskaper. Den ergonomiske designen passer perfekt til kroppen din, takket være leddede ermer gir den større bevegelsesfrihet. Den har to sidelommer med glidelås og full glidelås foran med hakebeskyttelse.
Denne jakken er fylt med et bemerkelsesverdig syntetisk materiale kalt Mimic Gold, som som navnet antyder emulerer de varme oppvarmingsegenskapene til dun, men gir også ypperlig ytelse under våte forhold.

Strategisk plasserte ikke-vatterte områder tillater større bevegelsesfrihet, men er isolert med syntetisk plate som betyr ingen kalde flekker.

Jakken har også stretch fleeceinnsatser under armen og ved håndleddet, for strekk og komfort.

Laget med DWR-behandlet Pertex® skallstoff.olleksjonen – en serie med svært tekniske og slitesterke turklær som lar deg nyte naturen året rundt i all slags vær. Kolleksjonen er designet med tanke lag-på-lag påkledning, derfor er produktene lette, komprimerbare og har spesielt god pusteevne. Rabot V2 tar turkomforten til et nytt nivå. Som alltid har designerne våre valgt mer bærekraftige materialer uten at det går utover kvaliteten. Gjør deg klar for en god tur! Rabot V2 er laget for å beskytte og prestere!

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist
kr 2,200.00
Optimal mellomlagsjakke for fjellklatring, pga ergonomisk design som gir større bevegelsesfrihet.DWR behandlet, for vannavstøtende egenskaper, dermed kan den også brukes for seg. Syntetisk isolert 
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny