×

Woolpower Skilled liner ullsokk

WOOLPOWER 

Grå 

Bruksområde:
Tur og friluftsliv, Frikjøring og alpint

 


Les merShow less
kr 199.00
Str
  • 36-39
  • 45-48
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Socks skilled  LinerClassic er et par tynne og tekniske sokker med blandet strikk og meshpaneler som sitter tett og fint på foten.

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

Teknisk og smart ullsokk 

Passer som liner
Unisex
God passform
Velplasserte og flatstrikkede paneler
55% Merinoull, 43% Polyamide, 2% Elastane

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 799.00 kr 1,099.00
Her får du en "flathat" i klassisk mørk brunt lær som er vokset for økt holdbarhet og vannavisningsevne.  MJM Maddy Nappa er en virkelig det som kan kalles tradisjonstro flathat. 
kr 499.00
CRAFTKomfortabel mellomlag med halv glidelås i halsen. Produsert i veldig mykt materiale med børstet innside for å holde på varmen.
kr 399.00 kr 599.00
Her får du en klassisk vannavstøtende kvalitets hatt fra MJM laget i impregnert bomull. Hatten har en stilren fasong.  Denne hatten fra MJM er en favoritt blant mange friluftsfolk og fiskere.
Sist vist
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny