×

Sweet Protection Hunter Light Pant Black

SWEET PROTECTION 

Allsidig bukse tilpasset sykling. Laget i superlett, men slitesterkt materiale.

Les merShow less
kr 1,399.00
Str:
  • M
  • L
  • XL
Få igjen på lager
Merke:
You may also like
Beskrivelse

Hunter Light Pants er laget av superlett, men likevel slitesterkt materiale, og er en allsidig all-arounder med en sykkel spesifikk passform. Dette er nummer én valget for stisykkel entusiasten som sykler med høy intensitet hele dagen lang. 

En hybrid konstruksjon kombinerer et lett og vannavstøtende softshell stoff med et forsterket vevd stoff for å sikre fleksibilitet rundt knærne og i seteområdet. Viktige funksjoner inkluderer også justerbare ankel mansjetter, to håndlommer og ryggventilasjon med mesh.

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 299.00
DÆHLIEUnisex Headband Retro er et ribbestrikket pannebånd for kalde vinterdager.
kr 499.00
CRAFTKomfortabel mellomlag med halv glidelås i halsen. Produsert i veldig mykt materiale med børstet innside for å holde på varmen.
kr 999.00
Pants Winner 3.0 er den perfekte langrennsbuksa for tur og trening. En teknisk og god mikrofiberbukse med åpent kne for god bevegelighet og ventilasjon.
kr 999.00
DEVOLDTo-lags undertøyFor ekstreme værforholdAquaductbehandlet merinoull - unike fukttransporterende egenskaperFuktighet fordamper rasktHøy hals med glidelåsPulsvarmere
kr 599.00
DEVOLD Garantert kløfriLongs med gylfFlate sømmer som ikke irriterer hudenBred og behagelig elastikk i livetDoble mansjetter for ekstra formstabilitet
Sist vist
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny