×

Aclima Aclimask Balaclava

Aclima Balaclava i Ull, med tilpasset plass til munnbind. 

Les merShow less
kr 499.00
Str:
  • S/M
  • L/XL
Få igjen på lager
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Tøymunnbind vet vi nå heldigvis fungerer i de aller fleste situasjoner, men vi så på hvordan vi kunne integrere allerede sertifiserte munnbind i ett Aclima produkt som passet godt vinterstid.

 

Produktet kan brukes som hals eller balalava og passer perfekt til alpint der man er tett på hverandre. Ved behov så drar man produktet over nese og munn. Det er strikket i vårt WarmWool stoff og forsterket med en ullribb som gjør at produktet holder på passformen og fasongen følger hodeformen. Denne modellen egner seg veldig godt under hjelm til alpint.

 

Med 2 lags netting har man bevart gode pusteegenskaper der man eventuelt velger å legge inn ett munnbind. Utallige timer er brukt på å tilpasse produktet slik at munnbindet sitter godt over nese og munn.

 

Dette er et produkt som like gjerne kan benyttes i årene fremover. Som en fantastisk balaklava med gode pusteegenskaper og ikke kun for beskyttelse av smitte.

 

Inneholder ikke munnbind. Vi anbefaler kirurgiske munnbind sertifisert i henhold til EN 14683:2019 TYPE II

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 799.00
Den optimale fritidsgenseren på kalde dager.Passer perfekt før og etter trening.Isolerende front beskytter mot vind.Ullblanding gir god varme.  
kr 199.00
DÆHLIEPannebånd med bred og god passform.Sitter godt over ørene.Flatlock sømmer for god komfort.
kr 999.00
DEVOLDTrøye i dobbel kvalitet - garantert kløfriFlate sømmer som ikke irriterer hudenRaglanermer - spesialsydde skuldre for maksimal bevegelighetDoble mansjetter for ekstra formstabilitetForlenget ryggpanel
Sist vist
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny