×

Peak Performance W Vislight Pro Pant QUIET GREY- MOTION GREY

Vislight Pro er en slitesterk skallbukse, spesielt for laget for topptur på vinters tid. Men også for alpinbakken eller andre utendørs aktiviteter som krever en tett skallbekledning. 

Goretex, med 28000mm vannsøyle 

Tilhørende jakke heter 'Vislight Pro Jacket - Quiet Grey (Motion Grey)'  

Les merShow less
Tilbud
kr 3,850.00 kr 5,500.00
Str:
  • M
Få igjen på lager
Merke:
You may also like
Beskrivelse

Peak Performance W Vislight Pro Pant er en skallbukse som er designet i vann- og vindtett GoreTex® Pro, i et elegant blokkfarget design som sørger for at du er synlig – uansett vær. Buksen har vannavvisende glidelåser som er lett tilgjengelige samt tapede sømmer. Og en rekke andre funksjonelle detaljer. Vislight-buksene gir deg tryggheten til å gjøre akkurat det du vil, uansett hva slags vær du utsettes for.

Detaljer:
Materiale: 100 % polyamid
Vannresistente glidelåser
Utenpåliggende lommer på benet som er lett tilgjengelige
Lomme med glidelås øverst på benet
Glidelås ventilasjon hele veien fra hoft til ankel, slik at man enkelt kan legge til ett mellomlag ila turen uten å av med all bekledning. 
Justerbar midje
Beltehemper
Recco-system
Cordura-forsterkning nederst på benet
Formsydde knær
Lette og vanntette samt pustende

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 499.00
CRAFTKomfortabel mellomlag med halv glidelås i halsen. Produsert i veldig mykt materiale med børstet innside for å holde på varmen.
kr 899.00
DEVOLDTo-lags undertøyFor ekstreme værforholdAquaductbehandlet merinoull - unike fukttransporterende egenskaperFuktighet fordamper rasktHøyt livBred og behagelig elastikk i livetDoble mansjetter for ekstra god...
kr 349.00
DEVOLDHurtigtørkende, superlett og pustende treningshals i merinoull og TencelNaturlig lukthemmendeRefleksdetaljerSømmer plassert med minimum friksjonLogo i refleks
kr 149.00
Rusa Sokker 2pk har et nordisk-inspirert snøkrystalldesign i tofargede kombinasjoner og er varme, halvhøye sportssokker i ullblanding til kvinner for kalde vinterdager.  
Sist vist
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny